Το VDO Download Key II και Mobile Card Reader είναι το ιδανικό μέσο μεταφοράς για μεταφόρτωση δεδομένων της κάρτας οδηγού,χωρίς την απαίτηση της Κάρτας Εταιρείας.
Χαρακτηριστικά:
Προσφέρει τη μέγιστη άνεση και ευκολία στη χρήση, ζυγίζει λιγότερο από 50 γραμμάρια και δεν είναι μεγαλύτερο από ένα κινητό τηλέφωνο.
Το Download Key II έχει 2 διεπαφές: από τη μία πλευρά υπάρχει ένα 6 pin σειριακό interface, το οποίο είναι συμβατό με όλους τους ψηφιακούς ταχογράφους και από την άλλη πλευρά διαθέτει ένα USB 2.0 υψηλής ταχύτητας interface για μεταφορά δεδομένων γρήγορα και αξιόπιστα σε έναν υπολογιστή. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί σε WWW.TIS-Web για ανάλυση και αρχειοθέτηση σκοπούς.

Ένα ακουστικό σήμα μας ειδοποιεί για την ολοκλήρωσης της λήψης.
Το Download Key II έχει χωρητικότητα περίπου 1500, δύο μηνιαίες λήψεις.
Οφέλη:
Το Download Key II δεν απαιτεί καμία παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Λυχνίες LED υποδεικνύουν τη χωρητικότητα της μνήμης του, της κατάσταση της λειτουργίας του ή αν έχει προκύψει κάποιο σφάλμα.
Ο κινητός αναγνώστης καρτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις μπαταρίες που παρέχονται ή με 6V σύνδεσμο.

Σαν προεπιλογή είναι προγραμματισμένο να κατεβάζει από την τελευταία λήψη και να προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία. Το Download Key II έρχεται επίσης με ένα απλό στη χρήση ολοκληρωμένο λογισμικό που σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις μεταφοράς (για παράδειγμα για να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης κάρτας μέσα από τον ψηφιακό ταχογράφο ή να κατεβάσετε τις προηγούμενες 56 ημέρες).

Μια κάρτα οδηγού μπορεί επίσης να μεταφορτωθεί με σύνδεση του Download Key II στο κινητό αναγνώστη καρτών για την άμεση λήψη της κάρτας.
Please follow and like us: