Ψηφιακός Ταχογράφος – VDO DTCO 2.2

Ο ψηφιακός ταχογράφος VDO DTCO 2.2 έχει πολλές νέες λειτουργίες για πιο αποτελεσματική, εύκολη και ασφαλή χρήση. Στις νέες αυτές λειτουργίες περιλαμβάνονται οι νέες δυνατότητες καλύτερης αξιοποίησης της οδήγησης και των περιόδων ανάπαυσης και η ταχύτερη λήψη κάθε είδους δεδομένων από τον ταχογράφο.

Η απόδοση και η σταθερότητα του DTCO 2.2 έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο ( DTCO 2.1).Αποτέλεσμα αυτών των δυνατοτήτων του ταχογράφου είναι η συμμόρφωση των εταιρειών με τους υπάρχοντες κανονισμούς αλλά και η κερδοφορία των στόλων τους μειώνοντας τις παραβάσεις.

Ψηφιακός Ταχογράφος

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ:

  • Βελτιστοποιημένη μέτρηση του ταχογράφου για καλύτερη αξιοποίηση της οδήγησης και των περιόδων ανάπαυσης.
  • Ταχύτατη μεταφόρτωση δεδομένων.
  • Απλοποιημένο μενού για το χρήστη τόσο μέσω smartphone όσο και από την οθόνη του ταχογράφου.
  • Νέα λεπτή σχεδίαση, με αισθητή αλλαγή στα κουμπιά χρήσης.

 

Improved VDO counter

 

Μια από τις πιο σημαντικές καινοτομίες του νέου ταχογράφου όσον αφορά την καθημερινή εργασία είναι ο βελτιωμένος μετρητής της VDO, ένα έξυπνο ενσωματωμένο σύστημα που κρατά τον οδηγό συνεχώς ενημερωμένο για το υπόλοιπο της οδήγησης και της ανάπαυσης.

Χάρη στον βελτιωμένο αλγόριθμο που χρησιμοποιεί ο ταχογράφος DTCO 2.2 και την ικανότητα αξιόπιστου ελέγχου, εμφανίζει το υπόλοιπο της οδήγησης με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Για πρώτη φορά λαμβάνει πλήρως στον υπολογισμό του χρόνου τις περιόδους που δαπανώνται σε πλοία και τρένα. Επιπλέον εμφανίζεται στην οθόνη του ταχογράφου o χρόνος που απομένει πριν το επόμενο εβδομαδιαίο διάλειμμα.

Αυτό καθιστά δυνατό στους οδηγούς να προγραμματίσουν τον υπολειπόμενο χρόνο οδήγησης μέχρι το Σαββατοκύριακο εκ των προτέρων. Ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί μπορούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση του χρόνου εργασίας τους και οι μεταφορικές εταιρείες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη χρήση του στόλου τους.